By | elokuu 8, 2017

Manchester City aloitti viime kauden todella vahvasti ja samaa on odotettavissa tällä kaudella. Barcelonassa ja Bayern Munchenissa pokaalikaapin täyttänyt Pep Guardiola tuli vuosi sitten nostamaan Cityn takaisin mestariksi, mutta hyvästä alusta huolimatta tavoitteeseen ei päästy. Siirtomarkkinoilla rahaa on pistetty haisemaan ja Pep on käyttänyt valtavat rahasummat mm. laitapuolustajiin Kyle Walker sekä Benjamin Mendy. Cityn maalivahtipeli petti myös pahasti, joten tolppien väliin on hankittu ennätyssummalla Benfican veskari Ederson.

Hyökkäyspäässä Cityllä on paljon potentiaalia: Sergio Aguero ja Gabriel Jesus. Aguerolla on kovat näyttöhalut viime kauden epäonnistumisen jälkeen. Jesus taas missasi suurimman osan kevätkaudesta loukkaantumisten vuoksi. Nyt kaksikko on terveenä ja valmis repimään vastustajien puolustukset auki. Parhaimmillaan tämä kaksikko tekee todella pahaa jälkeä valioliigassa.

Viime kausi alkoi Citylta todella mallikkaasti, se voitti 10 ottelua peräkkäin. Se pääsee avauskierrokselle hyvistä asetelmista, sillä takana on kolme vakuuttavaa voittoa harjoituskaudelta: West Ham kaatui 3-0, Tottenham niin ikään 3-0 ja Real Madrid 4-1. Myös kokoonpanotilanne on hyvä; sivussa on ainoastaan uusi hankinta Benjamin Mendy, joka ei ole vielä täysin pelikuntoinen.

Valioliiga vedonlyönti on suomalaisten keskuudessa erittäin suosittua. Tarjolla on myös paljon ilmainen kilpailu joissa voi veikata pitkävetoa täysin ilmaiseksi. Tälläisiä kilpailuja kannattaakin suosia perinteisen pitkävedon rinnalla, koska siinä on vain voitettavaa.