Manchester City ottaa avauskierroksella helpon voiton

Manchester City aloitti viime kauden todella vahvasti ja samaa on odotettavissa tällä kaudella. Barcelonassa ja Bayern Munchenissa pokaalikaapin täyttänyt Pep Guardiola tuli vuosi sitten nostamaan Cityn takaisin mestariksi, mutta hyvästä alusta huolimatta tavoitteeseen ei päästy. Siirtomarkkinoilla rahaa on pistetty haisemaan… Read More »

Pesäpalloa Kitee – Joensuu

Kiteellä katsotaan kuka on Karjalan valtias. Ylemmän jatkosarjan avaavan Kiteen vieraaksi saapuu kuka muukaan kuin aina kova Joensuu, joka valitettavasti tippui eilen pitkästä aikaa pois sarjan kärkipaikalta. Kahdesta hyvästä ulkopelistä huolimatta O/U raja on vedetty poikkeuksellisen matalalle, joten pävän veto… Read More »

VPS jättää JJK nollille

JJK:n peliesitykset ovat olleet viime aikoine erityisen huonoja, että on vaikea nähdä JJK voittavan yhtä ottelua enempää koko loppukauden aikana. Vahvaan pallonhallintaan nojaavan VPS:n peli-idea on vain voimistunut kesän mennessä pidemmälle. Viimeisessä viidessä Veikkausliiga-pelissä vaasalaiset ovat pitäneet palloa hallussaan reilusti… Read More »

Pelivihjeet vedonlyöntiin

Betsivihjeet.com sivustolta saat ilmaiseksi usein päivitetyt veikkausvihjeet ja muut pelivihjeet sekä vedonlyöntiuutiset. Vihjeiden avulla saat lisätietoa, apua sekä tietysti jännitystä urheilun seuraamiseen sekä veikkaamisen. Laadukkaiden vihjeiden avulla veikkaaminen voi olla jännityksen hakemisen lisäksi myös tuottoisaa toimintaa. Lukijamme arvostavat meitä sillä… Read More »

FF Jaro – EIF Maaleja syntyy

Jaro on ottelussa suuri ennakkosuosikki ja se tulee näkymään ottelussa. Yli 3.5 maalin kerroin raja on asettunut niin ylös, että sen on vedon arvoinen paikka. Kohteeseen kuitenkin pieni panostus.

TPS – KPV Onko maali-ilottelun aika?

Tiukan ykkösen superkamppailussa kohtaavat tulikuumat TPS ja KPV. Ottelun kovat panokset tulevat näkymään ottelussa, joten mielestämme paras pelivalinta otteluun on alle 2.5 maalia.